Wie is divinet.nl ?
divinet.nl is een full service internet provider die zich richt op de zakelijke en particuliere markt. divinet.nl is specialist op het gebied van internet dienstverlening en biedt bedrijven en particulieren een compleet pakket internetdiensten.


Wat kan divinet.nl ?
divinet.nl onderscheidt zich door het leveren van totaaloplossingen. Of het nu gaat om snelle verbindingen voor het koppelen van netwerken, het routeren van internetverkeer of het leveren van complexe database oplossingen, divinet.nl maakt de complexe internettechnologie toegankelijk voor haar klanten.


Hoe werken wij ?
divinet.nl is met het internet meegegroeid door haar producten en diensten te blijven ontwikkelen en uit te breiden. En vooral door steeds hogere eisen te stellen aan de eigen prestaties, zoals service en flexibiliteit. Die mentaliteit is voor divinet.nl het hoogste goed. Natuurlijk, de technische realisatie, de snelheid van de verbinding en de prijs van de dienst spelen een grote rol. Maar in principe heeft wel iedereen toegang tot die technieken die hieraan ten grondslag liggen. Op techniek alleen kan men zich niet blijvend onderscheiden. Op service en klantgerichtheid wel. Dus vindt u deze aspecten terug in alles wat divinet.nl doet. In de mogelijkheden die divinet.nl u biedt en in de verregaande servicebereidheid van onze medewerkers.