Bij elk hostingpakket is aangegeven hoeveel verkeer is inbegrepen in het abonnement.
Indien de hoeveelheid verkeer wordt overschreden zullen wij dit aan u in rekening brengen.

De tarieven hiervoor zijn als volgt:

Facturatie Vooraf:
Tot 25 Gb extra: 2,- per Gb
Daarboven: 1,- per Gb

Facturatie Achteraf:
Tot 25 Gb extra: 2,50 per Gb
Daarboven: 1,25 per Gb

Betere samenwerking, mobiliteit, veiligheid en uptime.

exchange2013
Managed Exchange - Geen zorgen over eigen e-mailservers.
 • Uw e-mail, agenda en contactpersonen altijd en overal toegankelijk
 • Hoge betrouwbaarheid en performance, 100% netwerk uptime
 • Géén investeringskosten
 • Tijdige upgrades en security patches
 • Standaard met mailboxen van 100 Gb

€ 14,50 /mnd

 

 

 

Hosted Microsoft(c) Exchange van divinet.nl. Nu € 14,50 per mailbox per maand!


Betere samenwerking, mobiliteit, veiligheid en uptime.

Het uitwisselen van emailberichten is essentieel om zaken te doen in het hedendaagse bedrijfsleven. De divinet.nl Managed Exchange solution zorgt ervoor dat dit veilig verloopt en dat de mail altijd bereikbaar is door middel van ons gegarandeerde 100% uptime netwerk.

Misschien bent u nog onbekend met Exchange, misschien denkt u erover om te wisselen van provider of wellicht wilt u af van de kopzorgen alles inhouse te regelen?

Hoe dan ook, met de divinet.nl Managed Exchange solution kunt u er zeker van zijn dat uw emailsysteem altijd veilig is, dat u een backup heeft en dat het systeem altijd bereikbaar is doordat wij gebruik maken van de nieuwste beveiligings- en privacytechnieken. Daarnaast leveren wij u ongeëvenaarde ondersteuning wanneer u het nodig heeft.

Met Managed Exchange van divinet.nl bent u verzekerd van:

 • Hoge betrouwbaarheid en performance
 • Robuuste bandbreedte en een snelle verbinding
 • 100% netwerk uptime
 • Nu met mailbox met 25GB ruimte
 • Applicatie uptime SLA van 100%
 • Server-, netwerk- en infrastructuurbeveiliging
 • Tijdige upgrades en security patches
 • Gratis set up
 • Getraind, ervaren en geschoold personeel van Microsoft Gold Certified engineers

 

De kwaliteit van de service die u krijgt van divinet.nl Managed Exchange in combinatie met onze garanties op het serviceniveau, zullen u volledig gerust stellen. Bovendien ontvangt u een emailoplossing die betrouwbaarder, functioneler en degelijker is dan standaard webmail.

Neem gratis en vrijblijvend contact op met een adviseur voor meer informatie: 046- 8800800

Op uw PC


Microsoft Outlook®

Microsoft Exchange is de perfecte aanvulling voor Outlook 2010, omdat het de persoonlijke informatie management (PIM) en workflow management tools toegankelijk maakt, die Outlook hebben gemaakt tot de meest gebruikte e-mailclient.

 • Het beheren van meerdere e-mailaccounts en e-mail te sturen naar andere Exchange-accounts, Hotmail, Gmail, en nog veel meer
 • Overzichten van uw contactpersonen met de mogelijkheid tot het bekijken van de laatste e-mails, attachments, geplande vergaderingen en zelfs sociale netwerken en de activiteiten van een contactpersoon
 • In het conversatie overzicht kunt u alle gerelateerde verzonden of ontvangen e-mails met hetzelfde onderwerp bekijken, zodat u een gesprek van begin tot eind kunt volgen met een klik
 • In een oogopslag bekijken van uw beschikbare tijd; gedeelde kalenders en agenda delegeren maken het plannen van vergaderingen en middelen makkelijker dan ooit
 • Gezamenlijke en persoonlijke takenlijsten voor het bijhouden van de voortgang van een project
 • Bijlagen bekijken, zelfs als u niet beschikt over de geïnstalleerde software met web-ready document viewing.

screenshot-outlook2010

 


U gebruikt geen Outlook?

Met Microsoft Exchange heeft u ook toegang tot uw e-mail via Entourage®, Thunderbird®, Mac® Mail, of elke andere desktop applicatie die POP or IMAP gebruikt.

rax-oyd-other

Op uw Mobiel

Verstuur en ontvang e-mail vanaf elke POP of IMAP verbinding met uw mobiele telefoon. Upgrade naar de Advanced Mobile options, met push email technologie, om direct uw email en persoonlijke gegevens met uw mobiele apparaat te synchronizeren.

blackberry-screenshotBlackBerry®

Blijf verbonden met uw e-mail met BlackBerry Enterprise Server (BES) support voor draadloze synchronisatie van uw e-mail gegevens tussen Outlook en uw BlackBerry. Directe synchronisatie van:

E-Mail en mappen
Agenda
Contactpersonen
Taken
Notities
Global Address Lists

Setup: GRATIS

Maandelijks: €10 per telefoon/mnd.

 


mobile-iphone-screenshotiPhone®

ActiveSync® voor iPhone haalt uw berichten binnen op uw telefoon zodra deze ontvangen worden op de server. Push service en real-time sync voor:

E-mail
Contactpersonen
Agenda

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.


HTC-Incredible-002Android®

ActiveSync® voor Android haalt uw berichten binnen op uw telefoon zodra deze ontvangen worden op de server. Push service en real-time sync voor:

E-mail en mappen
Agenda
Contactpersonen

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.


mobile-win-mobile-screenshotWindows Mobile®

Als uw telefoon werkt met Windows Mobile, gerbuik dan ActiveSync for Windows Mobile voor directe toegang tot berichten, folders en data. Neem push email voor uw inobx met directe synchronisatie van:

E-Mail en mappen
Agenda
Contactpersonen
Taken
Notities

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.

Op het Web


Outlook® Web Access

Dezelfde look and feel van Outlook met het gemak van web-gebaseerde toegang. Ervaar alle functies van OWA (Outlook Web Access) met Internet Explorer® 6.0 en hoger, inclusied e-mail notificaties, agenda herinneringen, public folders, en toegang to de global address list (GAL). Access OWA Light met Firefox®, Safari®, en oudere versies van Internet Explorer.

hex-otw-owa-email

 


Shared Calendars

Maak afspraken, accepteer uitnodigignen, en bekijk gedeelde agenda's met de OWA agenda. De Scheduling Assistant maakt het heel eenvoudig om afspraken en bronnen te coordineren middels kleurcodes en real-time updates naar Outlook.

hex-otw-owa-calendar

 


Contactpersonen

Bekijk en organiseer uw lijsten met contectpersonen en distributielijsten via de OWA contact manager. Beheer de email addressen, NAW-gegevens, bijlagen en notities voor elke contactpersoon. Find bewaarde contactgegevens snel met aangepaste weergaven, categorie toekenningen, sorteermogelijkheden en folders.

hex-otw-owa-contacts

 


Taken

Volg, beheer en organiseer uw taken met dezelfde mogelijkheden als Outlook. Set herinneringen, prioriteiten en deel taken met andere leden van uw team. Gemarkeerde berichten uit uw inbox worden automatisch bijgewerkt in uw takenlijst.

hex-otw-tasks

Nooit meer uw bestanden kwijt


backup_152
U maakt via internet automatisch backups van uw bestanden
 • Automatische back-up van uw bestanden
 • Nooit meer uw gegevens kwijt
 • Verloren bestanden automatisch terughalen
 • Setup kosten GRATIS

vanaf € 7,95 /mnd

 
 

Wat is Remote Backup ?

safe.jpgRemote Backup is een zeer flexibel online backup programma voor particulieren en bedrijven. Bewaar uw data veilig op onze servers.
Uw backups kunnen dagelijks worden gepland, maar ook 1 of 3 keer per week. En u kunt de frequentie ervan naar uw eigen wensen invullen.
De voordelen van het gebruik van divinet.nl's remote backup-oplossing zijn enorm. De belangrijkste zijn hieronder vermeld:

30 dagen Gratis proberen !!!
klik rechts op Download Client Software om uw gratis 30 dagen testaccount aan te maken. U krijgt dan gratis 30 dagen een 512 Mb testaccount. Na deze 30 dagen kunt u het account activeren.

Minder kosten
Vergeleken met tape backup, scheelt online backup met Remote Backup u tijd en geld. Remote Backup staat bekend als ‘fire-and-forget', wat betekent dat wanneer u de procedure eenmaal geïnitieerd heeft, deze volledig geautomatiseerd werkt terwijl u per email op de hoogte gehouden wordt van de voortgang.

Gemoedsrust
De backups worden automatisch gemaakt, zodat iedere zorg overbodig wordt. U kunt de backup dagelijks laten uitvoeren, of met de frequentie die u wenst.
Al uw gegevens worden bij aankomst meteen gespiegeld over twee datacenters. Wij hebben dus altijd nog een back-up van uw back-up.

Geen investering
Remote Backup is volledig aan ons uitbesteed. Grote investeringen in hardware, machines of software zijn overbodig.

Automatische rapporten
De software bevat automatische log-notificatie op het scherm en via email. Remote Backup informeert u na iedere backup-activiteit zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups.

100% veilig en exclusief
De backups worden volledig exclusief verzonden en opgeslagen. De data is versleuteld en gezipt op uw computer en wordt verstuurd over een SSL-verbinding, waarna het wordt opgeslagen in een solide en beveiligd data-centrum.

Database-ondersteuning
Remote Backup maakt ook backups van bedrijfskritieke data zoals MS Exchange en SQL Server.

Wereldwijde toegang
Eenmaal in de Remote Backup-webfolder kunnen bestanden vanaf overal ter wereld met een webbrowser en een internet-verbinding worden benaderd. Dit stelt u in staat om op meerdere locaties aan uw data te werken, ook indien daar de Remote Backup software niet geïnstalleerd is.

Meerdere locaties
De backups worden opgeslagen op meer dan één locatie en de clientsoftware is installeerbaar op iedere computer waarvan u een backup wilt maken.

Meer versies
U kunt meerdere kopieën van uw bestanden verzenden naar de backup-servers, waardoor u in staat bent uw data te archiveren. Hierdoor kunt u dagen of zelfs zelfs tot weken terug in de tijd.

Gemakkelijk hersteld
Herstel van uw data is net zo eenvoudig als het maken van een backup. U kunt door uw bestanden op de backupserver bladeren waarbij deze dezelfde structuur hebben als op uw computer. Hierdoor kunt u niet alleen de afzonderlijke data herstellen, maar ook de originele bestandsstructuur.

Voor thuisgebruikers
Speciaal voor thuisgebruikers hebben we nu een light versie van het Remote Backup Systeem. Divinet A-Click backup. Het programma is nog eenvoudiger en goedkoper dan divinetOBM.

Product overzicht

Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van het proces van Remote Backup:

overzicht.jpg

4 eenvoudige stappen:

 1. U installeert divinet.nl's Remote Backup Client op uw PC, laptop of server
 2. U selecteert de data wat u dagelijks of periodiek wilt backuppen
 3. Zonder enig extra werk, wordt uw geselecteerde data dagelijks gebackupped
 4. Uw bedrijfskritieke data zijn veilig opgeslagen in een data center en beveiligd tegen brand, overstroming of diefstal; uw bedrijfsdata is 100% beveiligd.

De online backup client kan een eenvoudige backup maken van:

 • Gebruikelijke data (.doc, .xls, .ppt etc.)
 • Microsoft Outlook (2000 / 2003)
 • Favorieten
 • Microsoft Exchange Server 2003
 • Microsoft SQL Server 2000 en 2005
 • Windows System State

backup_draaien.jpg

Veiligheid

Veilige SSL verbinding
Alle communicatie tussen uw PC, laptop of server en de Offsite Backup Server vindt plaats door een veilige SSL (Secure Socket Layer) kanaal. Dit zorgt voor dezelfde veiligheid als Internet Bankieren. Ondanks dat uw data verzonden wordt over een publiek netwerk (internet), heeft niemand enige kennis van de data die uitgewisseld wordt.

Veilige versleuteling
Al uw bestanden worden gecomprimeerd (64 bits zip) en versleuteld met behulp van AES (Advanced Encryption Standard) 128 bit encryptie technologie. Eenmaal versleuteld worden uw bestanden getransporteerd naar de Offsite Backup Server. U bent de enige die uw encryptiesleutel kent, dus dient u deze goed te bewaren. U bent de enige die bij uw data kan.

Wij gebruiken de beste encryptietechnologie
Het encryptiealgoritme waarmee we uw backup data versleutelen is Advanced Encryption Standard (AES) 128-bit. Deze standard, ook bekend als Rijndael, is een block cipher dat in gebruik is genomen door National Institute of Standards en Technology (NIST) als standaard encryptietechniek. Het wordt sinds 2000 door de regering van de Verenigde Staten gebruikt. Momenteel is deze technologie het doelwit van reviews, maar er zijn nog geen succesvolle kraakpogingen bekend

Microsoft Exchange backup

Een standaard onderdeel van de Remote Backup Client is de plugin voor Microsoft Exchange databases.

De mogelijkheden van deze plugin zijn:

 • Hot backup Microsoft Exchange databases (Exchange kan blijven draaien gedurende de backup)
 • Beschikbaar voor MS Exchange 2000 en 2003
 • Client gebruikt de door Microsoft voorgeschreven Exchange API
 • Automatische (dagelijkse) backup van MS Exchange is mogelijk

Microsoft SQL backup

Een standaard onderdeel van de Remote Backup Client is de plugin voor Microsoft SQL databases.

De mogelijkheden van deze plugin zijn:

 • Hot backup van Microsoft SQL databases (SQL Server kan blijven draaien)
 • Ondersteuning voor MS SQLServer 2000 en 2005
 • Client maakt gebruik van de door Microsoft voorgeschreven methode voor backup
 • Automatische (dagelijks) backup schema's van MS SQL databases

Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op de hoeveelheid ruimte die wij voor uw backup's moeten reserveren. De hoeveelheid is altijd uit te breiden.

Wijzigingen in de grootte van een gebruikersaccount resulteren in een nieuwe contractperiode van 12 maanden. Verschillen met eerder betaalde gebruikersaccounts worden verrekend.

Voor werkstations en servers, divinetOBM:


1 Gb € 9,95 15 Gb € 30,95

40 Gb

€ 61,95
3 Gb € 15,95 20 Gb € 37,95 50 Gb € 73,95
5 Gb € 19,95 25 Gb € 41,95 70 Gb € 97,95
7 Gb € 22,95 30 Gb € 48,95 100 Gb € 124,95
10 Gb € 24,95 35 Gb € 55,95 150 Gb € 177,95

Speciaal voor thuisgebruikers, divinetACB:


1 Gb € 7,95 10 Gb € 14,95

40 Gb

€ 32,95
5 Gb € 9.95 25 Gb € 23,95 50 Gb € 37,95

- Deze prijzen zijn per maand, in Euro’s en exclusief BTW

- Accounts worden vooraf in rekening gebracht op basis van abonnementen van 12 maanden.

 

De online tool om je eigen website te bouwen en onderhouden

sitebuilder_152
Bouw je eigen website met SiteBuilder in 5 eenvoudige stappen.
 • Maak uw keuze uit honderden verschillende templates
 • Geen kennis van HTML of programmeren nodig
 • Upload images, kopieer bestanden, geen FTP nodig
 • Gebruikersvriendelijk 'Point and Click'

vanaf € 10,00 /mnd


Site Builder

Ok, u wilt uw domeinnaan registreren en te zien zijn op het internet. Hoe gaat u dat aanpakken?
U heeft dus een website nodig!

Wat zijn uw opties om dit voor elkaar te krijgen?

Optie 1: U betaalt een ontwerper om voor u een website te bouwen. En uiteraard elke keer weer als er iets aan het ontwerp veranderd moet worden. Als u dit niet wilt betalen, dan...

Optie 2: U bouwt uw eigen website met een HTML programma zoals Dreamweaver of Frontpage. Als u dit niet heeft, of niet weet hoe u dit moet gebruiken, dan...

Optie 3: Gebruikt u onze Sitebuilder om zelf eenvoudig een site maken. U heeft geen uitgebreide kennis van HTML nodig en kunt uw site op elk moment via de wizard aanpassen.

Wat is Sitebuilder

SiteBuilder geeft toegang tot een webgebaseerde tool die het mogelijk maakt een nieuwe site te ontwikkelen, een bestaande site te bewerken en het beheer van een site op zich te nemen.

SiteBuilder maakt het gebruik van dure en vaak ingewikkelde CMS, Webdesign pakketten, FTP software totaal overbodig.

Kunt u overweg met een tekstverwerker ?
Dan kunt u ook overweg met SiteBuilder !

Simpele interface, gewoon 'Point and Click'. Geen technische of programmeer kennis nodig.

Snel en eenvoudig voor iedere browser! 100% DHTML, JavaScript en PHP code zonder trage Java of ActiveX componenten om je zorgen over te maken.

Krachtige file manager, FTP overbodig. Maak nieuwe files gebaseerd op templates, upload files van je eigen hard disk, copy, rename, delete files en meer.

 • Meer dan 150 voorgedefinieerde ontwerpen staan tot uw beschikking.
 • Ontwerp uw site. Zodra u tevreden bent, kunt u deze site met 1 klik publiceren.
 • In het standaard pakket krijgt u ook nog 5 e-mail adressen op uw eigen domein.
 • Deze e-mail kunt u overal ter wereld mbv onze uitgebreide webmail applicatie bekijken.

De kosten

Naast de kosten voor de registratie van een domeinnaam betaalt u tijdens de introductie slechts € 10,- per maand (excl. BTW) voor het Sitebuilder Hosting Pakket Medium inclusief het gebruik van Sitebuilder.

OS: Linux | Traffic: 1 Gb | Schijfruimte: 15 Mb | Pop-boxen: 5 | Control Panel: Plesk | Statistieken: ja | Sitebuilder: JA

Klik hier om uw Sitebuilder Pakket direct te bestellen.

Creëer vertrouwen in uw website.

ssl_certificate_152
Versleutel uw vertrouwelijke gegevens over het internet.
 • Onze certificaten worden door 99.8% van alle browsers vertrouwd
 • Zeer snel geleverd. Meestal binnen 15 minuten
 • Unified Communication certificaten voor Exchange 2007
 • Lage tarieven, vanaf 26,- per jaar

vanaf € 26,00 /jaar

Wat is een SSL certificaat

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen uw klant en uw website.
Het certificaat zorgt voor de encryptie van de verbinding, en voor het valideren van de identiteit van uw website. Met behulp van een SSL Certificaat is uw bezoeker er zeker van dat hij op uw website is gekomen, en dat de door hem ingevoerde gegevens niet door derden kunnen worden afgeluisterd.

Een SSL Certificaat is noodzakelijk voor elke website waarbij privacy gevoelige gegevens zoals creditcard gegevens en wachtwoorden worden uitgewisseld.
U kunt uw SSL Certificaat zelf aanmaken (het zogenaamde 'self-signed' certificaat), maar deze geven in de browser van uw klant een foutmelding. Alle divinet.nl SSL Certificaten worden herkend door 99,8 % van alle browsers. U heeft bij divinet.nl al een SSL Certificaat voor slechts €26,- per jaar!

SSL certificaten voor Exchange 2007

Normale of standaard SSL Certificaten beveiligen slechts één Fully Qualified Domein Naam. Echter met Globalsign DomainSSL of OrgansationSSL Certificaat kun u maar liefst tot 100 domein- of servernamen beveiligen met behulp van hetzelfde SSL Certificaat. Dit stelt u in staat om één SSL Certificaat aan te schaffen dat zeer eenvoudig te gebruiken is en te installeren. Tevens geeft dit een betere beveiliging dan een Wildcard SSL Certificaat.
In uw certificaat worden gratis de subdomeinen mail.{uwdomain}, autodiscover.{uwdomain} en owa.{uwdomain} opgenomen. Ook de lokale domeinnamen en servernamen zoals server01.local worden gratis in het certificaat opgenomen.

 • Beveilig alles met één SSL Certificaat, gemakkelijker te installeren en te beheren.
 • Loopt niet tegen dezelfde technische beperkingen aan zoals bij een Wildcard SSL Certificaat.
 • Het behoeft slechts één enkel IP-adres.

Hoe kan een UC SSL-certificaat worden gebruikt?

U kunt ook elke combinatie van domeinnamen, subdomeinen, IP-adressen en lokale hostnamen gebruiken met een maximum van 100 namen totaal.

Unified Communications (UC)
Ondersteund beveiligde toepassingen voor de nieuwste technologieën, zoals Microsoft Exchange 2007 en Microsoft Office Communications Server 2007. Unified Communications ondersteuning is gratis toegevoegd waardoor GlobalSign SSL Certificaten de voordeligste prijs in de markt hebben.

Tot 100 FQDN's
Zelfs als uw bedrijf verschillende domeinen heeft, zoals abc.com, xyz.com, 123.com, of andere top level domeinen zoals domain.com, domain.net, domain.co.uk, domain.eu. dan kunnen deze allemaal in hetzelfde SSL SAN Certificaat worden toegevoegd.

Tot 100 multi-level Subdomeinen
Beveilig al uw subdomeinen, zelfs al zijn deze verschillend van niveau. zoals www.domain.com, secure.domain.com, products.system.domain.com. Alle niveaus worden ondersteund.

Tot 100 publieke IP-adressen
Zolang u de eigenaar bent van het IP-adres, kunt u deze toevoegen in de SAN SSL certificaat.

Tot 100 lokale hostnamen of interne IP-adressen
Voeg al uw lokale hostnamen toe , zoals server1 en interne IP-adressen, zoals 192.168.0.1

Bestellen kan via het klant portaal:
DomainSSL:
1 jaar (€ 179,-) / 2 jaar (€ 323,-) / 3 jaar (€ 439,-)
OrganisationSSL: 1 jaar (€ 269,-) / 2 jaar (€ 485,-) / 3 jaar (€ 660,-)

Wat is er nodig voor een SSL Certificaat?

Voor het maken van een beveiligde website met behulp van een SSL Certificaat heeft u naast het certificaat het volgende nodig:

 • Een website op een eigen webserver of bij een hostingprovider, bereikbaar via SSL (poort 443).
 • Een IP-adres welke alleen voor uw website wordt gebruikt. Het is niet mogelijk om Virtual Hosts te gebruiken, wat bij normale niet beveiligde verbindingen wel gebruikelijk is.
 • Een eigen domeinnaam waarop het certificaat gaat draaien.

SSL Certificaten, herkend door 99,8 % van alle browsers

divinet.nl levert SSL Certifiaten van Comodo, één van de grootste leveranciers van SSL certificaten. Al onze SSL Certificaten worden door 99,8 % van alle browsers herkend, de bezoekers van uw website zien geen enkele waarschuwing meer.
Indien u bij ons uw SSL Certificaat besteld kunt u rekenen op:

 • Lage prijzen. U heeft bij divinet.nl al een SSL Certificaat voor slechts € 26,- per jaar!
 • Een snelle levering. De InstantSSL certificaten meestal al binnen enkele uren, maar gegarandeerd binnen 24 uur geleverd (na ontvangst van alle noodzakelijke gegevens).
 • Zeer snelle en vakundige Nederlandstalige ondersteuning. Uw e-mail beantwoorden we zo snel mogelijk, en gegarandeerd binnen 24 uur.
 • U ontvangt voor uw bestellingen een factuur met een betalingstermijn van 8 dagen, een creditcard is niet nodig!
 • Indien u onze InstantSSL certificaten eerst even wil uitproberen, dan leveren we u een gratis geheel functionerend testcertificaat met een geldigheid van 30 dagen.

Welk certificaat te kiezen?

Het is lastig om uit het grote aanbod van SSL certificaten de juiste keuze te maken. Tegenwoordig worden alle certificaten van de grote leveranciers (Thawte, Verisign, GeoTrust en Comodo) door 99,8 % van de browsers herkend. De certificaten onderscheiden zich op de volgende punten:

 • Bedrijfsgegevens in het certificaat: Bij sommige certificaten worden de bedrijfsgegevens niet in het certificaat opgenomen. Een bezoeker kan hierdoor niet controleren of de website daadwerkelijk vertrouwd is. Bij alle onze certificaten worden de bedrijfsgegevens wel in het certificaat opgenomen.
 • Garantiebedrag: Het bedrag wat maximaal aan een eindgebruiker wordt uitgekeerd als het certificaat wordt uitgegeven aan een partij welke het certificaat niet behoorde te krijgen. De exacte voorwaarden voor het uitkeren van dit bedrag verschilt bij leverancier, maar voor zover ons bekend is dit garantiebedrag nog nooit uitgekeerd.
 • Encryptienivo: Al onze certificaten ondersteunen 128 bits SSL encryptie. Afhankelijk van de gebruikte webserver en browser is met bijna alle certificaten ook 256 bits encryptie mogelijk.
 • Prijs: Een van de belangrijkste verschillen in de certificaten is uiteraard de prijs. De prijzen van de certificaten lopen uiteen van enkele tientjes tot honderden euro's.
 • Extended Validation: Nieuwe browserversies geven in de toekomst in de adresbalk van de browser de indentiteit van bedrijven weer. Door een certificaat met 'Extended Validation' aan te schaffen wordt uw indentiteit nog zorvuldiger gecontroleerd, en zal met behulp van dit certificaat de adresbalk bij bijvoorbeeld Internet Explorer 7 en Windows Vista in het groen worden weergegeven. Een nadeel van een certificaat met Extended Validation is dat er veel papierwerk nodig is, en dat het langer duurt voordat het certificaat wordt uitgegeven.

 

Prijzen SSL Certificaten (aangepast 17-oktober-2012)

LeverancierSoort Certificaat1 jaar2 jaar3 jaarGarantieRoot
Comodo PositiveSSL € 26 € 51 € 76 $ 50 UTN-USERFirst
InstantSSL € 46

€ 83

€ 117 $ 10 000 UTN-USERFirst
InstantSSL Pro € 57 € 95 € 123 $ 100 000 UTN-USERFirst
PremiumSSL € 108 € 148 € 180 $ 250 000 UTN-USERFirst
EliteSSL € 136 € 243 € 331 $ 500 000 UTN-USERFirst
GoldSSL € 224 € 390 € 526 $ 750 000 UTN-USERFirst
PlatinumSSL € 390 € 624 € 820 $ 1 000 000 UTN-USERFirst
Extended Validation! € 422 € 668
$ 1 000 000 UTN-USERFirst
Extended Validation SGC € 519 €746 $ 1 000 000 UTN-USERFirst

Prijzen Wildcard certificaten (beveiligen alle subdomeinen van een domeinnaam)

LeverancierSoort Certificaat1 jaar2 jaar3 jaarGarantieRoot
Comodo

PositiveSSL WildCard

€ 199 € 348 € 497 $ 50 UTN-USERFirst
PremiumSSL WildCard € 388 € 738 € 998 $ 250 000 UTN-USERFirst
PlatinumSSL WildCard € 824 € 1319 € 1649 $ 1 000 000 UTN-USERFirst

Overige

Naast de beveiliging van de verbindingen worden SSL certificaten gebruikt om de authenticiteit van een website te valideren. Bij onze deze certificaten worden de bedrijfsgegevens opgenomen en kan de eindgebruiker direct in het certificaat zien met wie hij zaken doet.

Een ondertekende aanvraag waarin de domeinnaamhouder toestemming geeft voor de uitgifte van het certificaat aan divinet.nl te worden verstrekt. divinet.nl verifieert deze gegevens zelf, of stuurt ze ter verdere validatie door naar de leverancier

256 bits encryptie is alleen beschikbaar voor webservers en browsers welke 256 bits encryptie ondersteunen. Momenteel is 256 bits encryptie nog overbodig, een 128 bits SSL verbinding is op dit moment "onkraakbaar".

Installatie door divinet.nl

Al onze SSL Certificaten zijn eenvoudig te installeren. Mocht u problemen tegen komen, dan helpen wij u uiteraard graag. Het kan echter natuurlijk altijd voor komen dat u geen tijd heeft voor de installatie, of dat u dit liever aan ons overlaat. In die gevallen verzorgen wij graag de installatie voor u. Wij verzorgen de installaties op onze webservers.

Soort InstallatieTarief
Remote Installatie € 50
SSL optie + dedicated IP adres op uw domein

€ 45 /jr.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Certificaten worden geleverd met een elektronische factuur (in PDF formaat).
Garantie op onze SSL Certificaten wordt gegeven door onze leveranciers.

 

Test of uw domein beschikbaar is:

nl_registrar_logo_outline_colour

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly