Onderhoud het contact met uw klanten!

listmailer_152
divinet listmailer is de eenvoudige en effectieve tool om uw klanten optimaal geïnformeerd te houden
  • Biedt uw klanten een opt-in en opt-out mogelijkheid
  • Meet de respons op uw mailingen middels geavanceerde statistieken
  • Maak gebruik van onze standaard professionele sjablonen
  • Zeer lage maandelijkse kosten

vanaf € 9,- /mnd

 

 

 

 

 

 

 

Listmailer

In deze tijd van moderne communicatie is het belangrijk dat u uw bestaande en potentiële klanten goed informeert over nieuwe mogelijkheden die u hen kunt bieden.

divinet.nl kan u hierbij helpen middels ons listmailer systeem.

Via dit systeem kunt u uw relaties gepersonaliseerde e-mails sturen en een vertrouwensrelatie opbouwen met uw (potentiële) klanten.

Uw klanten hebben de mogelijkheid om zich via een aan uw stijl aangepaste website aan- en af te melden van uw mailinglijst. Het systeem kan worden ingesteld met een opt-in en een opt-out functionaliteit. Na aan- of afmelden moet de klant dan nog een e-mail bevestigen voordat hij definitief is in- of uitgeschreven.

Het systeem biedt zeer geavanceerde tracking mogelijkheden, waardoor u kunt zien door hoeveel ontvangers uw bericht gelezen wordt, en welke links zijn aangeklikt. Tevens bevat uw website (naar keuze) een archief van alle verzonden berichten.

Kijkt u eens op ons listmailer systeem. Hier kunt u zich ook aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Dit zouden wij ook voor u kunnen inrichten. De volledige handleiding kunt u hier downloaden.

Wat kan listmailer ?

feat001.jpg Uw eigen gezicht:
Het systeem biedt u de mogelijkheid om het uiterlijk aan te passen aan uw eigen identiteit. U kunt eenvoudig uw logo, bedrijfsnaam en de taal aanpassen.
feat002.jpg Eigen velden aanmaken: Om uw e-mails meer te personalizeren kunt u per lijst zoveel eigen velden aanmaken als u maar wenst.
feat003.jpg Geavanceerde statistieken:
Middels deze geavanceerde statistieken kunt u het effect van uw mailings controleren. DIt is zeer waardevol voor uw marketing strategieën. U kunt zelfs zien hoevaak er op bepaalde links in uw e-mail is geklikt.
feat004.jpg Meerdere mailinglijsten:
U kunt meerdere mailinglijsten aanmaken en per mailinglijst de abonnee's beheren. bv een algemene lijst en één voor een bepaalde categorie klanten.
feat005.jpg Realtime e-mail monitoring:
Verknoei geen tijd, geld, papier en verzendkosten meer met het verzenden van papieren drukwerk. Maak sjablonen aan in listmailer en stuur direct zeer actuele berichten aan al uw klanten en zakenpartners. En controleer direkt het effect van deze mailings.
feat007.jpg Berichtenarchief:
via het archief kunnen u en uw klanten altijd terugzoeken in de verstuurde berichten. U kunt ze zelfs omzetten in sjablonen voor nieuwe berichten. U kunt ervoor kiezen om bepaalde secties publiek toegankelijk te maken voor uw abonnee's.
feat008.jpg

Zorg dat uw klanten meer willen:
Houdt uw mailings kort en bondig, maar zo interessant dat uw klanten via de e-mail naar uw site linken voor meer informatie. Verhoog zo het bezoek aan uw internet-site.

Tarieven

 Aantal contacten Lite
(betaling per maand)
Lite
(betaling per jaar)
 500  € 15,-  € 9,-
 1000  € 29,-  € 17,-
 2500  € 49,-  € 39,-
 5000  € 89,-  € 69,-
 10000  € 139,-  € 111,-
 25000  € 225,-  € 179,-
 50000  € 299,-  € 239,-
     
     

Alle genoemde bedragen zijn per maand excl. 21% BTW.

Indien u meer informatie wenst over deze dienst of deze dienst wenst te bestellen, kunt u middels dit formulier contact met ons opnemen. Wij zullen per omgaande reageren.