Uw werkplek altijd en overal beschikbaar.

224 x 138 Office logo
Hosted Microsoft® Office 2010 Suite.
  • U kunt met collega’s bestanden en documenten delen
  • Geen zorgen over het onderhoud en beheer: volledige beheerde hostingoplossing
  • geen investeringskosten.
  • Inclusief een Hosted Exchange account.

vanaf € 62,50 /mnd


Uw kantoor altijd en overal beschikbaar

Altijd en overal toegang tot uw werkplek. Met enkel een internetverbinding kunt u bij uw software en documenten. De ingerichte Office werkplek is vanaf elke plek waar u werkt hetzelfde, of dit nu thuis is, op kantoor of onderweg via een PDA. Hiermee wordt thuiswerken of werken op een externe plek veel gemakkelijker!

Goede voorzieningen voor het delen van gegevens en onderlinge samenwerking zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat u, uw medewerkers en uw partners de beschikking hebben over alle informatie die nodig is om verantwoorde zakelijke beslissingen te nemen en efficiënter te kunnen werken.

Productiviteit verhogen met vertrouwde programma's
Microsoft Office 2010 is gebaseerd op de vertrouwde programma's die u en uw medewerkers al kennen en heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid geïntegreerd systeem waarmee u de meest uiteenlopende knelpunten in het werk kunt aanpakken. Microsoft heeft een reeks producten ontworpen die speciaal zijn bedoeld voor kleine bedrijven en hun specifieke behoeften.

Vereenvoudig upgrades, beheer en ondersteuning
Implementeer Hosted Microsoft Office in uw organisatie met een minimale impact voor uw medewerkers. Hosted Microsoft Office beschikt over diverse methoden, zoals digitale certificaten en handtekeningen, gegevensbeveiliging en -herstel en andere specifieke functies, om de beveiliging van programma's en documenten te beheren. Een zorg die wij voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden!

Voor een vast bedrag, per gebruiker, per maand kunt u gebruik maken van Hosted Office. Hierbij hoeft u niet te investeren in dure hardware en software en heeft u geen omkijken naar installatie, beheer en onderhoud. U heeft altijd de beschikking over de meest actuele versie.
Microsoft Hosted Office

In het basis pakket van Hosted Office zitten de volgende oplossingen, dit pakket is verder uit te breiden specifiek naar uw wensen.

WordOffice Word 2010
Krachtig programma met uitgebreide set schrijfhulp-middelen en gebruiksvriendelijke Office Interface waarmee u documenten kunt maken en delen.

ExcelOffice Excel 2010
Krachtig hulpmiddel voor het maken en indelen van werkbladen en het analyseren, delen en beheren van informatie.

PowerPointOffice Powerpoint 2010
Snel effectieve en dynamische presentaties maken, waarbij manieren om informatie te delen in de workflow zijn geïntegreerd.

OutlookOffice Outlook 2010
Snel in uw e-mail-gegevens zoeken, uw werk structureren en uw informatie op een betere wijze met anderen te delen. En dit alles vanuit één locatie

AccessOffice Access 2010
Microsoft Access 2010 draait om eenvoud, met kant-en-klare sjablonen waarmee u meteen aan de slag kunt en krachtige hulpmiddelen die relevant blijven wanneer de hoeveelheid gegevens toeneemt.

PublisherOffice Publisher 2010
Microsoft Publisher 2010 helpt u moeiteloos een grote reeks publicaties en marketingmateriaal met een professionele kwaliteit te maken, te personaliseren en te delen.

InfoPathOffice Infopath 2010
Een hulpmiddel voor het maken van formulieren en verzamelen van gegevens zodat organisaties hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen.

 

Als u naast de standaard Office Applicaties nog andere applicaties op de server wenst te installeren, kunnen wij u hiervoor een applicatieserver aanbieden.

Application Server Basic Standard Standard Plus
Backup
Ja*
Ja Ja
SQL Express x
Ja
Ja
SQL
x
Ja*
Ja*
Fixed IP x
Ja*
Ja*
Storage 20 Gb
50-100 Gb
50-300 Gb
RAM 1 Gb
2 Gb
2-4 Gb

* = Optioneel

Tarieven Hosted Office

Omschrijving Per/mnd Eenmalig Opslag
 Hosted Office 2010 (per gebruiker)
 € 62,50
 € 10,-  
 Extra kosten Plus pakket (Access, Publisher, Infopath)
 inclusief

 
 Hosted Exchange  inclusief
 1 Gb
 Opslagruimte:  € 6,00
 1 Gb
 Application Server - Basic  € 119,-

 Application Server - Standard  € 179,-

 Application Server - Standard Plus
 € 239,-


Klik hier om direct te bestellen.