Betere samenwerking, mobiliteit, veiligheid en uptime.

exchange2013
Managed Exchange - Geen zorgen over eigen e-mailservers.
 • Uw e-mail, agenda en contactpersonen altijd en overal toegankelijk
 • Hoge betrouwbaarheid en performance, 100% netwerk uptime
 • Géén investeringskosten
 • Tijdige upgrades en security patches
 • Standaard met mailboxen van 100 Gb

€ 14,50 /mnd

 

 

 

Hosted Microsoft(c) Exchange van divinet.nl. Nu € 14,50 per mailbox per maand!


Betere samenwerking, mobiliteit, veiligheid en uptime.

Het uitwisselen van emailberichten is essentieel om zaken te doen in het hedendaagse bedrijfsleven. De divinet.nl Managed Exchange solution zorgt ervoor dat dit veilig verloopt en dat de mail altijd bereikbaar is door middel van ons gegarandeerde 100% uptime netwerk.

Misschien bent u nog onbekend met Exchange, misschien denkt u erover om te wisselen van provider of wellicht wilt u af van de kopzorgen alles inhouse te regelen?

Hoe dan ook, met de divinet.nl Managed Exchange solution kunt u er zeker van zijn dat uw emailsysteem altijd veilig is, dat u een backup heeft en dat het systeem altijd bereikbaar is doordat wij gebruik maken van de nieuwste beveiligings- en privacytechnieken. Daarnaast leveren wij u ongeëvenaarde ondersteuning wanneer u het nodig heeft.

Met Managed Exchange van divinet.nl bent u verzekerd van:

 • Hoge betrouwbaarheid en performance
 • Robuuste bandbreedte en een snelle verbinding
 • 100% netwerk uptime
 • Nu met mailbox met 25GB ruimte
 • Applicatie uptime SLA van 100%
 • Server-, netwerk- en infrastructuurbeveiliging
 • Tijdige upgrades en security patches
 • Gratis set up
 • Getraind, ervaren en geschoold personeel van Microsoft Gold Certified engineers

 

De kwaliteit van de service die u krijgt van divinet.nl Managed Exchange in combinatie met onze garanties op het serviceniveau, zullen u volledig gerust stellen. Bovendien ontvangt u een emailoplossing die betrouwbaarder, functioneler en degelijker is dan standaard webmail.

Neem gratis en vrijblijvend contact op met een adviseur voor meer informatie: 046- 8800800

Op uw PC


Microsoft Outlook®

Microsoft Exchange is de perfecte aanvulling voor Outlook 2010, omdat het de persoonlijke informatie management (PIM) en workflow management tools toegankelijk maakt, die Outlook hebben gemaakt tot de meest gebruikte e-mailclient.

 • Het beheren van meerdere e-mailaccounts en e-mail te sturen naar andere Exchange-accounts, Hotmail, Gmail, en nog veel meer
 • Overzichten van uw contactpersonen met de mogelijkheid tot het bekijken van de laatste e-mails, attachments, geplande vergaderingen en zelfs sociale netwerken en de activiteiten van een contactpersoon
 • In het conversatie overzicht kunt u alle gerelateerde verzonden of ontvangen e-mails met hetzelfde onderwerp bekijken, zodat u een gesprek van begin tot eind kunt volgen met een klik
 • In een oogopslag bekijken van uw beschikbare tijd; gedeelde kalenders en agenda delegeren maken het plannen van vergaderingen en middelen makkelijker dan ooit
 • Gezamenlijke en persoonlijke takenlijsten voor het bijhouden van de voortgang van een project
 • Bijlagen bekijken, zelfs als u niet beschikt over de geïnstalleerde software met web-ready document viewing.

screenshot-outlook2010

 


U gebruikt geen Outlook?

Met Microsoft Exchange heeft u ook toegang tot uw e-mail via Entourage®, Thunderbird®, Mac® Mail, of elke andere desktop applicatie die POP or IMAP gebruikt.

rax-oyd-other

Op uw Mobiel

Verstuur en ontvang e-mail vanaf elke POP of IMAP verbinding met uw mobiele telefoon. Upgrade naar de Advanced Mobile options, met push email technologie, om direct uw email en persoonlijke gegevens met uw mobiele apparaat te synchronizeren.

blackberry-screenshotBlackBerry®

Blijf verbonden met uw e-mail met BlackBerry Enterprise Server (BES) support voor draadloze synchronisatie van uw e-mail gegevens tussen Outlook en uw BlackBerry. Directe synchronisatie van:

E-Mail en mappen
Agenda
Contactpersonen
Taken
Notities
Global Address Lists

Setup: GRATIS

Maandelijks: €10 per telefoon/mnd.

 


mobile-iphone-screenshotiPhone®

ActiveSync® voor iPhone haalt uw berichten binnen op uw telefoon zodra deze ontvangen worden op de server. Push service en real-time sync voor:

E-mail
Contactpersonen
Agenda

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.


HTC-Incredible-002Android®

ActiveSync® voor Android haalt uw berichten binnen op uw telefoon zodra deze ontvangen worden op de server. Push service en real-time sync voor:

E-mail en mappen
Agenda
Contactpersonen

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.


mobile-win-mobile-screenshotWindows Mobile®

Als uw telefoon werkt met Windows Mobile, gerbuik dan ActiveSync for Windows Mobile voor directe toegang tot berichten, folders en data. Neem push email voor uw inobx met directe synchronisatie van:

E-Mail en mappen
Agenda
Contactpersonen
Taken
Notities

Setup: GRATIS

Maandelijks: €3 per telefoon/mnd.

Op het Web


Outlook® Web Access

Dezelfde look and feel van Outlook met het gemak van web-gebaseerde toegang. Ervaar alle functies van OWA (Outlook Web Access) met Internet Explorer® 6.0 en hoger, inclusied e-mail notificaties, agenda herinneringen, public folders, en toegang to de global address list (GAL). Access OWA Light met Firefox®, Safari®, en oudere versies van Internet Explorer.

hex-otw-owa-email

 


Shared Calendars

Maak afspraken, accepteer uitnodigignen, en bekijk gedeelde agenda's met de OWA agenda. De Scheduling Assistant maakt het heel eenvoudig om afspraken en bronnen te coordineren middels kleurcodes en real-time updates naar Outlook.

hex-otw-owa-calendar

 


Contactpersonen

Bekijk en organiseer uw lijsten met contectpersonen en distributielijsten via de OWA contact manager. Beheer de email addressen, NAW-gegevens, bijlagen en notities voor elke contactpersoon. Find bewaarde contactgegevens snel met aangepaste weergaven, categorie toekenningen, sorteermogelijkheden en folders.

hex-otw-owa-contacts

 


Taken

Volg, beheer en organiseer uw taken met dezelfde mogelijkheden als Outlook. Set herinneringen, prioriteiten en deel taken met andere leden van uw team. Gemarkeerde berichten uit uw inbox worden automatisch bijgewerkt in uw takenlijst.

hex-otw-tasks

exchange2010